Hotel Tapa Tour, una ruta pionera

Hotel Tapa Tour presenta la primera ruta-concurs de tapes d’autor per hotels urbans. La iniciativa està dedicada a la promoció de la gastronomia hotelera a través d’un element tan arrelat a la nostra cultura popular com són les tapes.

El nostre repte és obrir la restauració hotelera al carrer i reivindicar l’hotel com a punt de trobada gastronòmica, no només per al públic estranger, sinó també per al públic local, generant vincles emocionals entre els hotels i els seus veïns, i trencant la barrera psicològica que els hi separa.

La primera edició d’Hotel Tapa Tour Barcelona se celebrarà del 6 al 17 abril. Participaran 30 hotels de 4 i 5 estrelles dels districtes barcelonins de L’Eixample, Ciutat Vella, Sant Martí, Les Corts i Sarrià-Sant Gervasi.

Durant l’edició, cada hotel oferirà al públic dues tapes diferents: una tapa a concurs, que serà valorada per un jurat (professional i popular), i una tapa solidària, fora de concurs, els beneficis de la qual seran destinats a la causa social o ambiental escollida per cada establiment.

El preu de la tapa més la beguda (cava, vi o còctel) estarà entre els 4€ i els 8€.